У БОЈНИКУ НОВА УЛИЦА

Бојник је постао богатији за још једну савремену и модерну саобраћајницу. Асфалтирана је улица Бојана и Дејана Тасића која повезује два регионална пута, нови мост и улицу 17.Фебруар са улицом Стојана Љубића,  Домом здравља и вртићем.

Небојша Ненадовић, председник општине Бојник, са сарадницима обишао је финалне радове на асфалтирању ове улице. Вредност ове инвестиције са ПДВ-ом је 9,5 милиона динара.

Улица Бојана и Дејана Тасића  широка је 6м, има тротоаре и 20 паркинг места што је јако битно јер пролази поред пијаце где пијачним даном никад нема довољно места за паркирање.

Небојша Ненадовић истиче да ће ускоро да буде постављена и улична расвета па ће ова улица завлистати у пуном сјају.  У току припреме за асфалтирање постављена је неопходна подземна инфраструктура  а сада је у току израда пројектне документације за део улице од вртића до улице Стојана Љубића где је у плану пресвлачење новим слојем асфалта као и за асфалтирање паралелне, Балканске, улице па ће овај Бојнички кварт добити један сасвим нови и урбани изглед.

Ненадовић истиче да општина Бојник брине о инфраструктури и о равномерном развоју целе своје територије.

Подели ово са пријатељима: