СО БОЈНИК – КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА

Одржана је конститутивна седница Скупштине општине Бојник 1.фебруара и на њој је по четврти пут за председника општине Бојник изабран Небојша Ненадовић а за заменика председника општине је изабран Дејан Стојановић

За председника Скупштине општине Бојник изабран је Младен Ђорђевић а Далибор Љубеновић за заменика председника Скупштине док је секретар и у овом сазиву Јелена Јанковић.

Небојша Станковић, Председник Општинске изборне комисијие је поднео извештај о спроведеним изборима за одборнике Скупштине општине Бојник на бирачким местима на територији општине Бојник, одржаних 17. децембра 2023. године, поновног гласања на изборима за одборнике Скупштине општине Бојник, одржаног 30. децембра 2023. године и поновног гласања на изборима за одборнике Скупштине општине Бојник, одржаног 11. јануара 2024. године.

Изабрани су чланови и формирана Верификациона комисија, потврђени су мандати одборника Скупштине општине Бојник и изабрани председник и заменик председника Скупштине општине Бојник. За председника СО изабран је Младен Ђорђевић а за заменика Далибор Љубеновић.

По завршетку избора присутнма се обратио Небојша Ненадовић, председник општине Бојник, честитао је  изабранима на функцијама и истакао да му је част што је по четврти пут изабран за председника општине и да ће са својим тимом и надаље радити на бројним инфраструктурним, комуналним, економским, социјалним, културним, спортским и другим  пројектима у циљу стварања још бољих услова за живот и рад.

Од 27 одборника листа Александар Вучић – Бојник не сме да стане има 21, СПС једног, а Народни покрет Србије – Милица Ђурђевић Стаменковски 5 одборника.

На овој седници забрани су и чланови Општинског већа, а то су Драган Стојановић, Дејан Јовановски, Сања Јовановић, Стојан Виденовић и Милан Стојановић.

Подели ово са пријатељима: