Санација и реконструкција зграде општине Бојник

У току су завршни радови на санацији и адаптацији зграде општине Бојник. Радови теку по плану и биће завршени у наредних неколико дана, до краја овог месеца.

Ради се на санацији крова који је прокишњавао, замени столарије, спољној фасади и још много тога што доприноси бољим условима за рад запослених и бољој енергетској ефикасности зграде.. После скоро 40 година ови радови су дошли на ред – каже Небојша Ненадовић, Председник Привременог органа општине Бојник.

Процењена вредност овог пројекта је била 14 милиона динара од тога 50% је финансирало Министарство без портфеља за економски развој недовољно развијених општина а просталих 50% општина Бојник. Укупна вредност радова је увећана за вредност радова који су се морали урадити а нису били планирани и износи 19 милиона динара а тај део средстава обезбеђује локална самоуправа у потпуности.

У плану је проширење и реконструкција Скупштинске сале и модернизација техничке опремљености места и за то је у току тражење најбољег решења.Планира се реконструкција зграде у продужетку општине али и старе зграде општине.

Подели ово са пријатељима: