У Бојнику предата изборна листа СНС-а

Општински одбор СНС-а  у Бојнику први је прикупио потписе и предао изборну листу само један дан после расписивања избора.

Симпатизери и чланови странке су се окупиле испред страначких просторија одакле су кренули до Услужног центра у згради општине да предају изборну листу. На свом путу били су поздрављени бројним аплаузима.

После предаје изборне листе обраћајући се медијима Небојша Ненадовић, Председник Општинског Одбора СНС-а је  изјавио да је задовољан брзином и бројем прикупљених гласова, да има добро припремљен тим сарадника крај себе и да ће кампању радити директним контактом са гласачима,од врата до врата и на пултовима јер је такав начин комуникације ближи већини гласача.

Ненадовић се осврнуо на резултате претходних избора и најавио да очекује да ће на овим изборима имати више од 86% гласова на локалу. Право гласа у општини Бојник има 8.290 гласача.

 

У свом излагању медијима Ненадовић се осврнуо на најзначајније пројекте на којима се радило током ове године али и на оне на којима ће се радити у следећој години.

У току су радови на асфалтирању пута Бојник-Лесковац, завршни радови на звонику, завршни радови на новом мосту у самом Бојнику и на амфитеатру испред Спортске хале, у току су припремни радови и очекује се 09. Новембра постављање камена темељца у Агро-индустријској зони у Косанчићу…

Подели ово са пријатељима: