РАДАН ПЛАНИНА 2024 – ПУТ ИВАЊЕ-БЕГОВИЋА ГРОБ

Путем преко Радан планине кренули смо од Дома на Радану на источној страни планине, у општини Бојник а циљ путовања је раскрсница путева код Беговића гроба на Радану између Гајтанских врата и села Власово.

Наша траса води од Дома, кроз село Добра Вода, пре села Богујевац скрећемо на пут који пролази поред водопада Рипиводе и излази на Беговића гроб.

На пут крећемо подстакнути многобројним порукама са питањима да ли је пут до Пролом Бање проходан, да ли се може колима до Рипивода…

Видео је намењем свима који воле Радан планину, прелепу природу и желе да прођу овим путем али се питају да ли могу својим возилом. Да би смо им омогућили да уживају у овим пределима и одлуче да ли ће и они проћи овуда снимили смо вожњу од Дома на Радану до Беговића гроба.

Ми на пут крећемо Ладом Нивом у преподневним сатима а враћамо се по мраку па можете уживати и у ноћним снимцима.

У филму су и снимци из ваздуха најзанимљивијих места на овом путу.

Оно што Вам ми можемо препоручити је да пажљивије возите од Деливода до скретања ка Доброј Води, од раскрнице где се одвајате од пута ка Богујевцу ка Рипиводама, поред самог водопада где има и крупног камења али и рупа одмах поред пута па је теже мимоићи се, ту су и 2-3 пропуста који су узани  тек да возило може да прође, али и на крају овог пута пред сам излазак на асфалт где и код мале кише има на путу блата, камења, колотрага.

Ми смо у овој нашој малој авантури уживали па желимо и Вама да уживате у овим снимцима.

Препорука нашег возача је да на овај пут не крећете без теренског возила – џипа.

Подели ово са пријатељима: