ПРОДУЖЕЊЕ НИСКОНАПОНСКЕ МРЕЖЕ И УЛИЧНЕ РАСВЕТЕ У СЕЛУ ДРАГОВАЦ

Радови на продужењу нисконапонске мреже у селу Драговац су при крају и само су једни у низу, када је у питању продужење нисконапонске мреже у месним заједницама. Упоредо са извођењем ових радова поставља се и улична расвета у делу Драговца где је није било.

Радове је обишао заменик председника општине Бојник, Дејан Стојановић и том приликом је рекао да је, до сада, овај посао завршен у Зелетову и Горњем Брестовцу, а ускоро ће бити расписан тендер и за улицу Светог Саве у Бојнику и месну заједницу Ђаце. Вредност ових радова је 5 милиона динара, а планира се да се сви радови заврше до краја ове године.

Тренутно се ради пројектна документација за уличну расвету у још пет месних заједница, а то су Зоровац, Савинац , Ивање , Ображда и Лозане.

Славиша Николић, мештанин Драговца захвалио је локалној самоуправи на бризи коју показује према сеоским срединама на својој територији.

У општини Бојник се континуирано ради на продужењу нисконапонске мреже и на постављању уличне расвет тамо где је нема. По постављању расвете у селима за која се тренутно ради пројектна документација сва равничарска, густо настањена, села ће бити покривена уличном расветом. За раштркана брдско-планинска села у плану је постављање сијалица које се напајају из фото ћелија па Бојник и по залагању на овом пољу у циљу стварања бољих услова за живот треба да се нађе на мапи Србије.

 

 


“ Чланак је урађен у оквиру пројекта “ Бојник на мапи Србије “ , који суфинансира општина Бојник, а реализује Радан Пуста Река портал. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.“

Подели ово са пријатељима: