ДАН ПОЛИЦИЈЕ У БОЈНИКУ

У Бојнику је данас одржана централна прослава Дана МУП-а и Полиције за Јабланички округ. На платоу испред Спортске хале  изведен је тактичко-технички збор на коме су пред житељима Бојника и гостима промовисане јединице и приказана опрема и возила јединица МУП-а , Полиције и Ватрогасно-спасилачких екипа.

Припадници полиције демонстрирали су своје вештине у борби и савладавању преступника који нападају голим рукама, ножем и палицом. Начелници-представници јединица посетиоцима су приказали средства и опрему, говорили о карактеристикама својих возила…

 

Бројни посетиоци, пре свега малишани могли су да се упознају са опремом која се користи и сликају са полицајцима и ватрогасцима-спасиоцима.

Томислав Илић. Начелник ПУ Лесковац, је обилазећи јединице рекао да посебну пажњу посвећују превентивном раду са младима што је у овом тренутку веома важно али је говорио и о постигнутим резултатима у сузбијању криминала у претходној години.

Најлепше на данашњем збору је било дружење мештана и припадника МУП-а и полиције а деца су се тешко одлучивала шта ће бити кад порасту полицајци или ватрогасци.

Подели ово са пријатељима: