Услови коришћења

ПРАВИЛА И УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА ПОРТАЛА

Хвала што сте посетили наш интернет портал „РАДАН ПУСТА РЕКА“. Ваш приступ, као и коришћење нашег интернет портала (у даљем тексту: интернет портал), подлеже овим условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем интернет портала, прихватате без ограничења, ове услове коришћења. Уколико не прихватате ове услове коришћења, без ограничења, молимо Вас да напустите интернет портал.

Власништво садржаја

Интернет портал и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио материјал и остали материјал на овом интернет порталу (у даљем тексту: Садржај), су власништво РАДАН ПУСТА РЕКА портала, или су на интернет портал постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права. Коришћење Садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника Садржаја је строго забрањено. Аутор ће заштити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење. КОРИШЋЕЊЕ САДРЖАЈА ЈЕ ДОЗВОЉЕНО И БЕСПЛАТНО САМО УЗ НАВОЂЕЊЕ ИЗВОРА, ТЈ. „РАДАН ПУСТА РЕКА ПОРТАЛ“ УЗ, ОБАВЕЗНО ПОСТАВЉАЊЕ ЛИНКА КА ПОРТАЛУ http://rpr.rs

Ваша употреба интернет портала

Садржај интернет портала може садржати нетачне податке или штампарске грешке. Промене на интернет порталу се могу направити, периодично, у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, Аутор се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овом интернет порталу. Такође, Аутор не гарантује да ће интернет портал функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је интернет портал компатибилан са вашим хардвером или софтвером.

Изузеће од одговорности

Интернет портал користите на сопствени ризик. Аутор није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем интернет портала или његовог Садржаја.

Линкови ка интернет сајтовима или порталима трећих лица

Интернет портал може садржати линкове других интернет сајтова или портала, чији власник или корисник није Аутор. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би Вама пружили што више информација. Аутор не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова или портала. Аутор не контролише садржај или производе и услуге доступне на овим интернет сајтовима и порталима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима и порталима, преко линка на нашем интернет порталу, то чините на сопствени ризик.

Измена услова коришћења

Аутор може у сваком тренутку изменити ове услове коришћења, тако што ће ажурирати овај текст. Ви ћете аутоматски бити обавезани новим условима коришћења, садржаним у изменама, те би из тог разлога требало да, периодично, посетите ову страницу ради упознавања са тренутно важећим условима коришћења.

ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

Аутор чува приватност свих посетилаца овог интернет портала (у даљем тексту: Интернет портал) и штити личне податке посетилаца интернет портала. Молимо вас да пажљиво прочитате Политику приватности, која следи, како би разумели како користимо и штитимо информације које нам пружате.

Информације које добијамо од Вас

У начелу, можете посетити овај интернет портал без откривања било какве информације о себи. Наш сервер региструје имена домена, а не е-маил адресе посетилаца интернет портала. На појединим деловима, овог интернет портала, тражимо личне информације о Вама, како би Вам омогућили остваривање одређених права, као што је пружање извесних информација, које затражите. Ово чинимо путем употребе online формулара и сваки пут, када нам пошаљете своје детаље е-маилом. Информације које, добијемо од Вас, могу укључивати Ваше име и презиме, адресу, бројеве телефона, факса или е-маил адресу. Од вас, никада, нећемо тражити додатне информације, које нису неопходне да бисте добили услугу коју сте затражили.

Употреба сакупљених информација

Информације о именима домена, до којих дођемо, не користимо како би Вас лично идентификовали, већ да би на основу тих и других информација измерили број посета интернет порталу, просечно време проведено на интернет порталу, прегледане странице итд. Ове информације користимо, искључиво, да би измерили фреквенцију посећивања интернет портала и унапредили његов садржај. У случају када од Вас затражимо друге личне информације, као што су Ваше име и е-маил адреса, тражићемо Ваш пристанак (нпр. употребом онлине формулара или путем е-маила), обавестити Вас о процесу прикупљања информација и о томе како ћемо их употребити. Информације које нам Ви дате или до којих дођемо путем овог интернет портала, користићемо искључиво за одговарање на Ваша питања и/или за пружање и побољшање наших услуга. У случају да се предомислите и не желите да Вас контактирамо у будућности, молимо Вас да нас о томе обавестите.

Други интернет сајтови и портали

Наш интернет портал може садржати линкове ка другим интернет сајтовима и порталима, који нису под нашом контролом и који не подлежу овој Политици приватности. Уколико приступите другим интернет сајтовима и порталима, користећи дате линкове, њихови оператери, могу тражити информације од вас, које ће користити у складу са својим политикама заштите приватности и које се могу разликовати од наше.

Google и reCAPTCHA

Наш интернет портал штите Google и reCAPTCHA. Заштита се односи на нежељену пошту, коју шаљу роботи, као и на разне друге опасности и „напасти“. Google сви познајемо и са њим се свакодневно служимо. Аутор не контролише и није одговоран за рад и политику приватности Google и reCAPTCHA који имају своју политику приватности и услове коришћења. Предлажемо Вам да прочитате и Google-ову политику приватности као и Google-ове услове коришћења

У принципу, ако нисте робот који шаље рекламне поруке и не бавите се ничим нелегалним, немате разлога за бригу. Google је увек са Вама, на андроидима, мобилним телефонима, рачунарима …