ИЗБОРНА СЕДНИЦА ОО СНС БОЈНИК

У Бојнику, 08.05.2023.године је одржана друга, по реду, редовна, изборна, Седница Скупштине Општинског одбора СНС Бојник. Седници је присуствовало 80 од укупно 84 делегата из 24 Месна одбора.

На овој седници, једногласном одлуком, за Председника Општинског одбора СНС Бојник изабран је Небојша Ненадовић.

У свом извештају, као повереник ОО СНС Бојник, Ненадовић је на почетку свог излагања изнео статистичке податке о постигнутим резултатима на повећању броја чланова странке са 324 на 5010, као и резултате постигнуте на изборима у претходном периоду.

Највише пажње је посветио пројектима битним за мештане, а излагање о тој теми започео је набрајајући изграђене мостове, редоследом њихове градње. Подсетио је присутне који су путеви и улице асфалтирани, докле се стигло са уређењем платоа и амфитеатра испред Спортске хале, о инфраструктурном опремању Агроиндустријске зоне у Косанчићу, истакао је које су Месне заједнице добиле воду за пиће али и да се ове године ради пројектна документација за довођење воде за пиће у Горњи Брестовац, Славник и Речицу, побројао је где је уведено или обновљено улично осветљење. Говорио је о улагањима у ЈКП, Дом здравља, вртић и школе, о улагањима у културу и спорт…

Истакао је добру сарадњу са централом у Београду и да је Председник Републике Србије већ 2 пута посетио Бојник али и да се, захваљујући доброј сарадњи, гради пут преко Радан планине, који ће утицати на доступност и развој целог краја као и да се потенцијални инвеститори определе за улагање у Агроиндустријску зону у Косанчићу.

На овој седници изабрано је и 16 делегата који ће учествовати у раду изборне скупштине СНС у Београду.

На самом почетку седнице минутом ћутања одата је пошта настрадалима у О.Ш,“Владислав Рибникар“ у Београду и у Младеновцу, а затим интонирана химна Србије.

Подели ово са пријатељима: